سیمرغ

خودشناسی، انسان شناسی، ارتباط با خدا، عرفان، روانشناسی

سیمرغ

خودشناسی، انسان شناسی، ارتباط با خدا، عرفان، روانشناسی

مشخصات بلاگ
سیمرغ

هر ثانیه یک لحظه بی همتاست. دنبال لحظه های فوق العاده گشتن اتلاف وقت است

چند یشنهاد ساده

شنبه, ۲۷ تیر ۱۳۹۴، ۰۳:۵۳ ب.ظ

زن

چند پیشنهاد ساده برای حل دعواهای زن وشوهرها

مناسب ترین شیوه برای آشتی کردن و پایان دادن به مشاجره های زناشویی استفاده از روش دیالکتیک است.
_ زندگی یک فیلم خانوادگی نیست، گاهی این‌که توقع داشته باشیم همسرمان مثل شخصیت فلان سریال در هنگام دعوا برایمان نامه عاشقانه بنویسد، خیلی اشتباه است. بپذیریم که زندگی واقعی و خصوصیات همسرمان، آن چیزی است که باید با آن زندگی کنیم، نه رویاهای دوران نوجوانی.

_ اگر بخواهیم منتظر پیش‌قدم شدن همسرمان بشویم شاید کار از کار بگذرد. اگر زمان دعوا طولانی شد، باید ببینیم درازای چیزی که به دست می‌آوریم چه چیزی را از دست می‌دهیم.

_ یادتان باشد شما به‌زودی باهمسرتان آشتی می‌کنید، اما تصویری که از او در هنگام ناراحتی در ذهن دیگران می‌سازید، هرگز فراموش نمی‌شود. در زمان قهر و دلخوری با دیگران در مورد همسرتان صحبت نکنید.

_ با همسرتان صحبت کنید. از همین دلخوری پیش‌آمده، شروع کنید و از گذشته‌های دور یاد نکنید. پس از رفع دلخوری او را وادار نکنید به گناهش اعتراف کند و از شما عذر بخواهد. این امر غرورش را می‌شکند و این کار وضع را بدتر می‌کند.

_ مادربزرگم می‌گفت: زن و شوهر حتی در موقع قهر هم باید بالشتشان کنار هم باشد. هیچ‌وقت به خاطر این‌که قهر هستید، جای خوابتان را جدا نکنید. اصلاً گاهی دلخوری‌های کوچک خیلی ساده به خاطر یکجا خوابیدن برطرف می‌شود، اما دلخوری‌های ریشه‌ای را باید بعد از برطرف شدن به این روش، با گفتگوی صحیح حل کرد.

_ و در آخر این جمله مرحوم شکیبایی را در خانه‌تان عملی کنید: “چه معنی داره تو این خونه کسی با کسی حرف نزنه”‌؛ حتی در موقع دلخوری و قهر هم در حد ضرورت صحبت کنید.

یک روش ساده برای حل همه دعواها
مناسب ترین شیوه برای آشتی کردن و پایان دادن به مشاجره های زناشویی استفاده از روش دیالکتیک است. پیش فرض این روش آن است که یک فکر یا یک جمله هم می تواند هم درست باشد و هم غلط. به کار بردن قیدهای احتمالی مانند گاهی، برخی اوقات و… در این روش بسیار دیده می شود و از قیدهای مطلق مثل همیشه، هیچ وقت پرهیز می شود. در روش دیالکتیک، مطلق اندیشی و باید و نباید ها وجود ندارد. در دل این شیوه همدلی وجود دارد و احترام به تفاوت های فردی در آن نهفته است. این روش به ما می گوید همسر ما حتی بعد از دعوا هم انسان بدی نیست و مسلما دارای برخی ویژگی های مثبتی است که باعث برتری او نسبت به دیگران در انتخاب مان شده که می توان با تکیه روی آن خصوصیات پیشقدم آشتی کردن شد. مثلا اگر زوجی در باره مسئله پیش پا افتاده ای مثل اینکه عید امسال اول باید به خانه کدامیک از والدین بروند مشاجره کنند، به راحتی با این دیدگاه می توانند مسئله را حل کنند. مثلا عید امسال اول به منزل خانواده تو می رویم و عید سال آینده به دیدن خانواده من می رویم.

ب.د
  • گروه سیمرغ

نظرات  (۶)

به نظرمن عشق و عاشق بودن حلال تمام مسائل است
  • سهیلا محمدخانلو
  • سلام من خودم با صحبت کردن خیلی موافقم زن و شوهر تا میتوانند باید با ملایمت راجع به مشکلات و دلخوریهایشان صحبت کنند البته من زمانی که همسرم حالش خوب باشه راجع به خواسته ها و دلخوریهام حرف میزنم و  واقعا تاثیر مثبتی دیدم و ممنون از مطالب زیبایی که زحمت میکشید و در اختیار ما میگذارید
    سپاسگذارم بابت این مطلب خیلى مفید درباره زن و شوهرى 
    سلام سپاس از شما خداقوت
    سلام مطلب بالا خیلی کاربردی ومفید بود.
  • اعظم هاشمی
  • سلام در مورد دعواهای زن وشوهر به نظر من هم مطالب بالا کاملا درست است البته صبوری وسیاست ودرایت میخواهد وبه نظر من وقتی مردی عصبانی است ومیخواد دادو بیداد کنه ودیگری را مقصر میداند خانمی برنده است که سعی کند با صبوری وخوشرویی به هر ترفندی که بلده خندیدن  حرف رو عوض کردن   گریه کردن.   شوخی کردن.  معذرت خواستن.  ناز کردن  ادا وعور وعشوه آمدن.  لوس شدن    سکوت کردن  وخلاصه با هر ترفندی که فکر میکنن همسرش  دوست داره نقطه جوش شوهرش رو پایین بیاره واجازه بده که او فکر کنه که حق با او بوده 
    ولی بعدا در یک فر صت مناسب اگر شوهرش ناحقی کرده بود خیلی صمیمانه وآروم فقط خود موضوع را نه گذشته ها را مطرح کنه وبهش بفهمونه که اشتباه کرده وبیخودی سر همسرش داد زده بوده وبه این ترتیب هردو بهم مهربونتر میشن وقدر همدیگر رو بیشتر میدونن
    بقول قدیمیها زن وشوهر دعوا کنن   ابلهان باور کنن 

    ارسال نظر

    ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
    <b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
    تجدید کد امنیتی